Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Να αναβαθμιστεί η Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ.



Το αίτημα για αναβάθμιση και ενδυνάμωση της Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ. Πύργου μετέφερε στη Βουλή ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Γιώργος Κοντογιάννης με Αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης στην Αναφορά του διαβίβασε την επιστολή του ΔΣ της Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ. το οποίο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις πληροφορίες για κλείσιμο των στρατοπέδων σε Χαϊδάρι, Σχολή Διαβιβάσεων-ΚΕΤΧ Πατρών, προτείνει τα εξής:
1. H διακλαδικότητα στην εκπαίδευση των Σπουδαστών-Αξιωματικών-Υπαξιωματικών του Ναυτικού (ΣΜΥΝ), Αεροπορίας (ΣΤΥΑ) και στρατού ξηράς (ΣΜΥ), σε Γενικές Αρχές Ηλεκτρονικών (Αναλογικών και Ψηφιακών συστημάτων) καθώς και Τηλεπικοινωνίας μπορεί να γίνει στη Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ.. που έχει μόνιμο πολιτικό προσωπικό και διαθέτει κατάλληλες κτιριακές υποδομές που ανήκουν στο ΤΕΘΑ και έτσι δεν θα απαιτείται να προσλαμβάνεται ωρομίσθιο προσωπικό κάθε χρόνο στις αντίστοιχες σχολές για να εκπαιδεύσει τους εκπαιδευόμενους. Με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομείται σημαντικό χρηματικό ποσό.
2. Η Σχολή Διαβιβάσεων που εδρεύει στο Χαϊδάρι που έχει παρεμφερές αντικείμενο με αυτό της Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ, να μεταφερθεί στη Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ. Πύργου.
3. Το ΚΕΤΧ Πατρών που είναι Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευση (Ε.Κ.Ε) να μεταφερθεί στη Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου