Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Επιστολή στήριξης για την Ολυμπία Οδό από την Επίτροπο Μ. Δαμανάκη προς τον Γιώργο Κοντογιάννη


 
Τη διαβεβαίωση ότι θα συνδράμει στην επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος σχετικά με την Ολυμπία Οδό, έδωσε η Ελληνίδα Επίτροπος κ. Μαρία Δαμανάκη στο Βουλευτή Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργό Απασχόλησης Γιώργο Κοντογιάννη.
Η κ. Δαμανάκη απέστειλε απαντητική επιστολή προς τον Γιώργο Κοντογιάννη, ο οποίος της είχε διαβιβάσει την επιστολή προς τον Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Χαν, ζητώντας από την Ελληνίδα Επίτροπο να παρέμβει προκειμένου να ολοκληρωθεί σε όλη την έκταση η Ολυμπία Οδός, γεγονός που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη και την οικονομία όχι μόνο της Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της χώρας.
Η Ελληνίδα Επίτροπος, σε αντίθεση με την απάντηση του Επιτρόπου κ. Χαν ότι πλέον το έργο αποτελεί ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης, αφήνει να διαφανεί πως υπάρχει περιθώριο παρέμβασης στα όργανα της Ε.Ε και ότι η ίδια θα προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής της κ. Δαμανάκη έχει ως εξής:


«Αξιότιμε κύριε Κοντογιάννη,

Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση που μου παρείχατε με την από 11/2/2013 επιστολή σας αναφορικά με το ζήτημα της χρηματοδότησης από την Ε.Ε του έργου κατασκευής της Ολυμπίας Οδού και των σοβαρών προβλημάτων που αυτή αντιμετωπίζει από το καλοκαίρι του 2011.

Με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνη με την επιχειρηματολογία που παραθέσατε στον Επίτροπο Hahn. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω, στο μέτρο του δυνατού, να παρακολουθήσω από κοντά τις εξελίξεις στο ζήτημα αυτό και να συνδράμω όσο το δυνατόν περισσότερο στην επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.

Με εκτίμηση,
Μαρία Δαμανάκη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου