Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Επαναπροκηρύσσονται οι θέσεις ιατρών στο Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας




Επαναπροκηρύσσονται λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος οι θέσεις ιατρών στο Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας, όπως προκύπτει από την απάντηση που απέστειλε ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, στην Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης διαβίβασε την επιστολή του Συλλόγου Ανδριτσάνων, στην οποία γίνεται αναλυτική καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Κέντρο
Υγείας Ανδρίτσαινας και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυσή τους.
            Σύμφωνα με την απάντηση του Υπ. Υγείας: «Το Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας είναι τριθέσιο (3) και οι τρεις θέσεις είναι καλυμμένες, μέχρι και 3-4-2013 και 29-3-2013 αντίστοιχα. Και οι τρεις ανωτέρω θέσεις συμπεριλήφθηκαν στην από 9-1-2013 προκήρυξη, προκειμένου να υπάρξει έγκαιρη κάλυψή τους, δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από υποψήφιο ιατρό και συμπεριλήφθησαν εκ νέου στην από 15-2-2013 «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» της αρμόδιας υπηρεσίας  του Υπουργείου, της οποίας τα αποτέλεσμα αναμένονται.
            Η περιοχή της Ανδρίτσαινας καλύπτεται επιχειρησιακά από τον τομέα ΕΚΑΒ Αμαλιάδας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου