Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Να μην κλείσει ο ΟΤΕ Λεχαινών




            Να μην κλείσει ο ΟΤΕ Λεχαινών ζητεί ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης με παρεμβάσεις του τόσο στη Βουλή όσο και προς την ηγεσία του ΟΤΕ.
            Ο Γιώργος Κοντογιάννης κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με την οποία διαβίβασε την επιστολή του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Αρβανίτη. Ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης αναφέρει πως υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο ΟΤΕ Λεχαινών δεν πρέπει να κλείσει καθώς:
1.         Εξυπηρετεί  μια περιοχή περίπου 480.000 στρεμμάτων, με πληθυσμό 46.000 ατόμων, ενώ ο αριθμός των συνδρομητών ανέρχεται στις 15.000 και οι συνδέσεις Cosmote στις 20.000.
2.         Πρόκειται για το μοναδικό κατάστημα του ΟΤΕ μεταξύ Αμαλιάδας και Πάτρας, σε μια απόσταση δηλαδή 81 χλμ, στην οποία βρίσκονται πολλές τουριστικές, βιομηχανικές και αγροτικές μονάδες.
3.         Επίσης εξυπηρετεί την 117 Πτέρυγα Μάχης και το λιμάνι της Κυλλήνης.
4.         Η περιοχή είναι τουριστική και ο πληθυσμός που εξυπηρετείται κατά τις περιόδους των Χριστουγέννων, του Πάσχα και του καλοκαιριού διπλασιάζεται.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης απέστειλε παρομοίου περιεχομένου επιστολή και προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ κ. Μιχάλη Τζαμάζ, με την οποία ζητά να επανεξεταστεί η όποια εισήγηση υπάρχει για κατάργηση του εν λόγω καταστήματος, καθώς όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία συνηγορούν στο να παραμείνει ανοιχτό το κατάστημα του ΟΤΕ Λεχαινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου