Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Στήριξη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της ΠΔΕ - Συνάντηση με το προεδρείο για τα προβλήματα του ΚΕΠΕΠ



Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα προνοιακά ιδρύματα της Ηλείας συζήτησε ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης με τη διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών.
Η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της ΠΔΕ κα Γεωργία Τσουκαλά και ο Αντιπρόεδρος κος Δημήτρης Χριστόπουλος ενημέρωσαν τον Γιώργο Κοντογιάννη για τις ελλείψεις που υπάρχουν σε υλικοτεχνική υποδομή αλλά και σε προσωπικό, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η εύρυθμη λειτουργία του ΚΕΠΕΠ.
Το προεδρείο ζήτησε από τον Ηλείο Βουλευτή να προχωρήσει σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την επίλυση των χρονίων προβλημάτων του ΚΕΠΕΠ, ενώ συζητήθηκε και το στεγαστικό πρόβλημα. Σημειώνεται ότι στο ΚΕΠΕΠ έχει παραχωρηθεί έκταση 20 στεμμάτων από τον πρώην Δήμο Λεχαινών για την ανέγερση νέου κτιρίου. Όπως ενημέρωσε τον Γιώργο Κοντογιάννη η κα Τσουκαλά, έχει ήδη καταθέσει αίτημα προς το Υπουργείο Εργασίας να ενταχθεί η ανέγερση του κτιρίου στο νέο ΕΣΠΑ.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΠΔΕ κ. Βασίλης Πολυζωϊδης και το μέλος του ΔΣ κ. Γιώργος Μαργαρώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου