Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Να ρυθμιστούν τα πυρόπληκτα δάνεια



Την ρύθμιση των πυρόπληκτων δανείων ζητεί εκ νέου ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης, με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης στην Αναφορά του καταθέτει επιστολή του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, στην οποία καταγράφεται αίτημα που αφορά σε όλους τους πυρόπληκτους Νομούς, κατά συνέπεια και την Ηλεία, σχετικά με την ανάγκη ρύθμισης όλων των πυρόπληκτων δανείων (δηλαδή των εγγυημένων από το ελληνικό δημόσιο και των μη εγγυημένων καθώς κι αυτών που έχουν καταγγελθεί) ώστε να καταστούν εξυπηρετούμενα και οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις να μην οδηγηθούν σε οικονομική καταστροφή.
Ο Ηλείος Βουλευτής επεσήμανε ότι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις της Ηλείας βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και πως η Κυβέρνηση οφείλει να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας. Εξάλλου ενδεχόμενο κλείσιμό τους θα έχει ως συνέπεια την απώλεια και άλλων θέσεων εργασίας και τη μείωση των εσόδων από τη φορολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου