Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού



Την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού καθώς και των ΤΟΕΒ της Ηλείας, ζήτησε με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Εσωτερικών ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης στην Αναφορά του διαβίβασε την επιστολή του προέδρου του Δ.Σ του ΓΟΕΒ Αλφειού-Πηνειού κ. Αναστασίου Αλτάνη, στην οποία καταγράφεται τόσο το πρόβλημα χρηματοδότησης του Οργανισμού όσο και η ανάγκη συντήρησης και διατήρησης της λειτουργικής ικανότητας του δικτύου του.
Ο Ηλείος Βουλευτής επεσήμανε πως η πολιτεία οφείλει να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της παλαιότητας των αντλιοστασίων άρδευσης και του υπογείου δικτύου, τα οποία δεν μπορούν να συντηρηθούν με το σύστημα της αυτοχρηματοδότησης από τους αγρότες και ζήτησε από τους αρμόδιους Υπουργούς να προχωρήσει άμεσα η εκταμίευση του ήδη εγκεκριμένου ποσού, προς το σκοπό αυτό, από το Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου