Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Να τοποθετηθεί μόνιμο διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό στο ΤΕΙ Πύργου



            Σε παρέμβαση για το ΤΕΙ Πύργου προέβη προς τον Υπουργό Παιδείας  ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννη, με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.
            Ο Γιώργος Κοντογιάννης ενημέρωσε τον αρμόδιο Υπουργό για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί καθώς οι δύο διοικητικοί υπάλληλοι του τμήματος Διοίκησης, Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων στο ΤΕΙ Πύργου παραμένουν απλήρωτοι, με αποτέλεσμα να προκαλείται πρόβλημα στη λειτουργία του Ιδρύματος.
            Ο Ηλείος Βουλευτής μετέφερε τις θέσεις του Συλλόγου Σπουδαστών,
 όπως καταγράφονται στον τοπικό Τύπο της Ηλείας, σύμφωνα με τις οποίες είναι αναγκαίο να βρεθεί οριστική λύση στο θέμα της στελέχωσης της γραμματείας με μόνιμο προσωπικό από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.
Ακόμα, ο Γιώργος Κοντογιάννης ζήτησε να δοθεί ανάλογη λύση και με το εκπαιδευτικό προσωπικό, αφού με την έναρξη κάθε ακαδημαϊκού έτους τα πάντα ξεκινούν από το μηδέν, με αποτέλεσμα να υπάρχει αβεβαιότητα στους φοιτητές και καθυστερήσεις στην έναρξη των μαθημάτων.
            Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Κοντογιάννης θέτει τα εξής ερωτήματα προς τον αρμόδιο Υπουργό:
1.        Θα προχωρήσετε στην στελέχωση της γραμματείας του τμήματος Διοίκησης, Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων στο ΤΕΙ Πύργου με μόνιμο προσωπικό;
2.        Θα προχωρήσετε στην πρόσληψη μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού, ώστε να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του ΤΕΙ Πύργου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου