Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Σύσκεψη στο Υπ. Εσωτερικών ζητεί ο Γιώργος Κοντογιάννης για τις κατολισθήσεις



Να γίνει άμεσα σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών για την αντιμετώπιση των κατολισθητικών φαινομένων και των καθιζήσεων που έχουν προκληθεί από τις βροχοπτώσεις στην Ηλεία, ζητεί ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης με επιστολή που απέστειλε προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχελάκη.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης στην επιστολή του ενημερώνει τον αρμόδιο Υπουργό για την έκταση των φαινομένων και την κρισιμότητα της κατάστασης, επισημαίνοντας πως μέρα με τη μέρα η κατάσταση επιδεινώνεται. Για το λόγο αυτό είναι αναγκαίο να υπάρξουν συντονισμένες
ενέργειες ώστε να προληφθούν τα χειρότερα και να προστατευθούν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.
Ο Ηλείος Βουλευτής προτείνει στον κ. Μιχελάκη να καλέσει σε σύσκεψη τους Δημάρχους της Ηλείας, καθώς και τους φορείς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που κρίνει ότι μπορούν να φανούν χρήσιμοι στην καταγραφή και αντιμετώπιση του προβλήματος, προκειμένου να του εκθέσουν αναλυτικά την κατάσταση και να προχωρήσει κατόπιν στις απαιτούμενες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών.
Κλείνοντας την επιστολή (η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες από τις πληγείσες περιοχές), ο Γιώργος Κοντογιάννης επισημαίνει την  ανάγκη να γίνουν άμεσες ενέργειες καθώς η πολύπαθη Ηλεία δέχεται άλλο ένα πλήγμα από φυσικά φαινόμενα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου