Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Να μη καταργηθεί το Τ.Α.Σ. Ν. Ηλείας



Σε παρέμβαση ώστε να μη καταργηθεί το Τ.Α.Σ. Ν. Ηλείας προέβη ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης, με επιστολή που απέστειλε την Παρασκευή προς τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Ευστράτιο Σιμόπουλο.
Όπως αναφέρει ο Γιώργος Κοντογιάννης στην επιστολή του, οποιαδήποτε προσπάθεια αναδιάρθρωσης και περιορισμού των περιφερειακών γραφείων, δεν πρέπει να βαίνει ενάντια σε σεισμοπαθείς, όπως οι πολίτες της Ηλείας, οι οποίοι ακόμα μετρούν τις πληγές τους από τον σεισμό του 2008. Επίσης, ο Ηλείος Βουλευτής επισημαίνει πως ο όγκος των υποχρεώσεων του Τ.Α.Σ. Ν. Ηλείας προς τους σεισμοπαθείς είναι μεγάλος, με αποτέλεσμα ήδη να υπάρχουν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτησή τους, πόσο μάλλον αν υπάρξει υποβάθμιση ή κατάργηση της υπηρεσίας, γεγονός που συνεπάγεται μεγάλη ταλαιπωρία και κόστος σε χρόνο και χρήμα για τους πολίτες της Ηλείας.
Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ο Γιώργος Κοντογιάννης ζητά να επανεξεταστεί η δυνατότητα συνέχισης της λειτουργίας του Τ.Α.Σ. Ν. Ηλείας ή τουλάχιστον να εξαντληθεί κάθε περιθώριο ώστε μέχρι τη λήξη των υποχρεώσεων του Τ.Α.Σ. Ν. Ηλείας προς τους σεισμοπαθείς η υπηρεσία να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου