Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Αναφορά σχετικά με το κίνδυνο μη συμμετοχής των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, λόγω της οικονομικής κρίσης.


Την ανάγκη οικονομικής στήριξης του ΣΕΓΑΣ και των αθλητών που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, επισημαίνει ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης, με Αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης ζήτησε επίσης από την ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου να ξεκαθαρίσει τι πρόκειται να συμβεί αναφορικά με τη συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς η απόφαση του ΣΕΓΑΣ να αναστείλει κάθε αθλητική δραστηριότητα στο εσωτερικό της χώρας, δημιουργεί αβεβαιότητα σχετικά με το αν τελικά η Ελλάδα θα μπορέσει να λάβει μέρος στου Αγώνες του Λονδίνου.
           Ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης τόνισε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι συνυφασμένοι με την ιστορία της Ελλάδας και πως η συμμετοχή μας σε αυτούς, ειδικά εν μέσω οικονομικής κρίσης, λαμβάνει συμβολικό χαρακτήρα, αποδεικνύοντας τη δύναμη του ελληνικού λαού να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου