Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Αναγκαία η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην Ηλεία - Συνάντηση με το Διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου



Την ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της Ηλείας επεσήμανε ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης στη συνάντηση που είχε με το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου κ. Βασίλη Δημόπουλο.
Ο κ. Κοντογιάννης ενημερώθηκε από τον Διοικητή για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Νοσοκομείο Πύργου και τις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό) καθώς και σε υγειονομικά υλικά, με αποτέλεσμα οι πολίτες της Ηλεία να ταλαιπωρούνται και να μην λαμβάνουν τη δέουσα περίθαλψη.
Ο Ηλείος Βουλευτής ζήτησε από τον κ. Δημόπουλο, ο οποίος διαθέτει εμπειρία
ετών και έχει υπηρετήσει με επιτυχία όποια θέση του ανατέθηκε, να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία, ώστε με συνεχείς παρεμβάσεις προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να επιδιώξουν την βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης και την κάλυψη όλων των κενών που υπάρχουν προκειμένου να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου.
Τέλος, ο Γιώργος Κοντογιάννης τόνισε ότι η προσπάθεια αυτή πρέπει να ενταθεί και εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου, η οποία πρέπει να βρει έτοιμο το Νοσοκομείο Πύργου, καθώς η Ηλεία αναμένεται να δεχτεί εκατοντάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου