Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Επί τάπητος τα προβλήματα των Νοσοκομείων της Ηλείας - Συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αμαλιάδας



Στις προτεραιότητες του Υπουργείου Υγείας είναι η κάλυψη της θέσης του Ορθοπεδικού στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Αυτό προκύπτει από την απάντηση του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Γιώργος Κοντογιάννης.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην απάντηση: «Με το αρ. Υ10α/ΓΠοικ.100361.30-10-2013 ζητήσαμε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης νέα έγκριση κατανομής προσωπικού 250 θέσεων, για κάλυψη από επικουρικούς ιατρούς, όπου και αναμένεται η έγκριση.
Σε επόμενη προκήρυξη θα λάβουμε υπ΄ όψιν όλα τα επείγοντα αιτήματα, που σε αυτά συγκαταλέγεται και η θέση της Ορθοπεδικής για το Γ.Ν. Ηλείας».

Υπενθυμίζεται ότι στην Ερώτησή του ο Γιώργος Κοντογιάννης επεσήμανε την ανάγκη πρόσληψη ενός επικουρικού ορθοπεδικού, ο οποίος θα στελεχώσει την αντίστοιχη ορθοπεδική κλινική, τονίζοντας ότι η κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης αποτελεί πάγιο αίτημα και της 6ης ΥΠΕ προς το Υπουργείο Υγείας.
Επίσης, ο Γιώργος Κοντογιάννης συναντήθηκε προ ημερών με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Λέανδρο Καλογεράκο, με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα που υπάρχουν στο Νοσοκομείο. Ο Ηλείος Βουλευτής τόνισε πως προσβλέπει στη συνεργασία του νέου Διοικητή ώστε με συντονισμένες ενέργειες να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και να αναβαθμιστούν οι παροχές υγείας προς τους ασθενείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου