Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Στήριξη στον αγώνα του λιμενικού



Με τον Λιμενάρχη Κατακόλου κ. Ευστάθιο Κουκουνάρη συναντήθηκε την Παρασκευή ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο σημαντικό έργο του Λιμενικού Σώματος της Ηλείας, τόσο ως προς την τήρηση της τάξης και της ασφάλειας όσο και ως προς την υποδοχή των χιλιάδων τουριστών που καταφθάνουν στην περιοχή μέσω θαλάσσης. Ο Ηλείος Βουλευτής εξήρε το προσωπικό του Λιμενικού, που κάτω από αντίξοες συνθήκες και σημαντικές ελλείψεις επιτελεί το καθήκον του στο ακέραιο.
Καθώς η Ηλεία χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη της ακτογραμμή και με δεδομένη την αυξητική τάση που υπάρχει ως προς τον αριθμό των τουριστών και των κρουαζιερόπλοιων που καταφθάνουν κάθε χρόνο στο Κατάκολο, ο Γιώργος Κοντογιάννης τόνισε πως είναι αναγκαίο να υπάρξει ενίσχυση σε προσωπικό και σε πλωτά μέσα.
 Η τουριστική ανάπτυξη της Ηλείας αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους για
την ενίσχυση της οικονομίας της περιοχής. Στην επίτευξη αυτού του σκοπού το Λιμενικό Σώμα μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά με τη δράση του αλλά και με δεδομένο ότι το προσωπικό του Λιμενικού και τα Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) αποτελούν την πρώτη «εικόνα» των τουριστών για τη χώρα μας.
Κλείνοντας τη συνάντηση ο Γιώργος Κοντογιάννης τόνισε πως θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Λιμενάρχη, στη συνεργασία του οποίου προσβλέπει ώστε να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις που υπάρχουν στο Σώμα και να ενισχυθεί το έργο του, με στόχο την ανάπτυξη της Ηλείας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου