Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ξανά στη Βουλή το αίτημα να κηρυχθεί η Ηλεία θεομηνιόπληκτη



Επαναφέρει το αίτημα να κηρυχθεί η Ηλεία θεομηνιόπληκτη ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης, με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Εσωτερικών.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης τόνισε πως μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες, οι οποίες ήρθαν να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα από τις πυρκαγιές και το σεισμό, η Ηλεία και οι πολίτες της χρήζουν άμεσης στήριξης. Ειδικά ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων πρέπει να κυρηχθεί άμεσα θεομηνιόπληκτος, καθώς επλήγη σημαντικά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο δημοτικό-αγροτικό οδικό δίκτυο και γενικά σε όλη την πυρόπληκτη ζώνη του Δήμου.

Ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης διαβίβασε επίσης την επιστολή του Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Δ. Μπαλιούκου στους Υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη στην οποία καταγράφονται αναλυτικά  όλα τα προβλήματα και ζήτησε να υπάρξει μέριμνα ώστε να ενισχυθεί η περιοχή με τα απαιτούμενα κονδύλια για την αποκατάσταση των ζημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου