Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Άλλο ένα «θα» για την αποκατάσταση των ζημιών στον ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού


Άλλο ένα «θα» εισέπραξε ο ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως προς το αίτημα του για επιχορήγηση προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές από τα πλημμυρικά φαινόμενα της 5ης Φεβρουαρίου 2012.

Αυτό προκύπτει από την απάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σκανδαλίδη σε Αναφορά που κατέθεσε ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης, με την οποία διαβίβασε την επιστολή του προέδρου του ΓΟΕΒ κ. Νικ. Φάμελου, στην οποία γίνεται αναφορά στην ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών (οδικό και αποστραγγιστικό δίκτυο, αρδευτικό δίκτυο, μηχανολογικός-ηλεκτρικός-ηλεκτρονικός εξοπλισμός αντλιοστασίων), καθαρισμού του αποστραγγιστικού δικτύου και προμήθειας μηχανήματος καθαρισμών στραγγιστικών τάφρων, προκειμένου να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του ΓΟΕΒ.
Σύμφωνα με την απάντηση του κ. Σκανδαλίδη: «Το αίτημα του Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού-Αλφειού πρόκειται να συνεξεταστεί με άλλα σχετικά αιτήματα στο σύνολο της Επικράτειας, στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων από τις πιστώσεις που εγγράφονται στο Π.Δ.Ε και στον Τακτικό Προϋπολογισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου