Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Όχι στην κατάργηση του ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης -- Νέα παρέμβαση Κοντογιάννη προς την Υπουργό Παιδείας


Σε νέα παρέμβαση για να μην καταργηθεί το ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης που εδρεύει στην Αμαλιάδα προέβη ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς την Υπουργό Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου.
Ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης χαρακτήρισε άδικη την απόφαση της Υπουργού Παιδείας καθώς δεν λαμβάνει υπ’ όψιν της το γεγονός της βραχύβιας παρουσίας του συγκεκριμένου ΤΕΙ αλλά και τα θετικά ως τώρα αποτελέσματα, σε ακαδημαϊκό επίπεδο, από την μόλις διετή λειτουργία του.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης κάλεσε την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να αναθεωρήσει την απόφασή της καθώς είναι σίγουρο πως η υλοποίηση της θα έχει αρνητικές συνέπειες τόσο για στους φοιτητές όσο και για την τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας, υπενθυμίζοντας παράλληλα πως ο Δήμος Ήλιδας από την πρώτη στιγμή έχει φροντίσει να παρέχει κτιριακές εγκαταστάσεις, προσωπικό υποστήριξης και παντός είδους διευκολύνσεις προς το Τμήμα, με αποτέλεσμα τη σημαντική ελάφρυνση των δαπανών του.
Τέλος, ο Γιώργος Κοντογιάννης τόνισε πως για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση δείχνει το ανάλγητο πρόσωπό της στους κατοίκους της Ηλείας, αποδεικνύοντας πως οι δηλώσεις και οι υποσχέσεις περί ανασυγκρότησης του Νομού δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου