Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Δημοπρατείται στις 20 Ιανουαρίου το Γυμνάσιο-Λύκειο Καράτουλα



Στις 20 Ιανουαρίου 2015 θα γίνει η δημοπράτηση του νέου κτιρίου του Γυμνασίου-Λυκείου Καράτουλα, μετά από έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε» (πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων-ΟΣΚ).
Από τον Οκτώβριο ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Καράτουλα κ. Γιώργος Τσατσαμπάς είχε ενημερώσει τον Βουλευτή Ηλείας και πρώην Υφυπουργό Απασχόλησης Γιώργο Κοντογιάννη για την εκκρεμότητα που υπήρχε όσον αφορά το κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου της περιοχής, το οποίο είχε υποστεί ζημιές από το σεισμό του 2008.
Με συνεχή διαβήματα προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του πρώην ΟΣΚ κ. Ηρακλή Δρούλια και τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, ο Γιώργος Κοντογιάννης ζητούσε να προχωρήσουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να ξεκινήσει το έργο της ανέγερσης του νέου κτιρίου, με αποτέλεσμα να σταλεί κλιμάκιο για επί τόπου έλεγχο και να εξεταστεί εκ νέου η μελέτη.
Τελικά, όπως ενημέρωσε ο κ. Δρούλιας τον Γιώργο Κοντογιάννη, στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο ελήφθη η απόφαση να δημοπρατηθεί η ανέγερση του νέου κτιρίου του Γυμνασίου-Λυκείο Καράτουλα στις 20 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου