Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Να αυξηθεί ο αριθμός των ασθενοφόρων της Ηλείας



Την αύξηση του αριθμού των ασθενοφόρων που καλύπτουν την Ηλεία ζητεί με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης.
Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου της Ηλείας και τις δηλώσεις του πρόεδρου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Ηλείας Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, ο Ηλείος Βουλευτής ενημέρωσε τον Υπουργό Υγείας για την κατάσταση που επικρατεί στο Νομό, ο οποίος κινδυνεύει να μείνει χωρίς ασθενοφόρα καθώς 13 οχήματα είναι ακινητοποιημένα λόγω βλάβης με αποτέλεσμα η Ηλεία να εξυπηρετείται καθημερινά από τρία ασθενοφόρα και οι πολίτες της συνεχώς να διαμαρτύρονται για καθυστερήσεις.
Με δεδομένο των αγώνα που καταβάλουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν στο Νομό, λόγω και της μεγάλης έκτασή του, ο Γιώργος Κοντογιάννης θέτει τα εξής ερωτήματα προς τον Υπουργό Υγείας:
1. Πόσα ασθενοφόρα καλύπτουν αυτή τη στιγμή το Νομό Ηλείας;
2. Mε δεδομένο ότι οι ελλείψεις σε ασθενοφόρα είναι τεράστιες και λαμβανομένης της μεγάλης και ποικιλόμορφης έκτασης του Νομού ποια μέτρα θα ληφθούν ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των οχημάτων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου