Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Να δοθεί λύση για τη σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού



Σε παρέμβαση για το ζήτημα της σίτισης των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού προέβη ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης, με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Εσωτερικών.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης ζητεί να διευκρινιστεί σε ποιον ανήκει η αρμοδιότητα σίτισης των μαθητών των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων της χώρας, καθώς η νομοθεσία έχει ασάφειες.
Παράλληλα, ο Ηλείος Βουλευτής τόνισε πως είναι αναγκαίο να
δοθούν άμεσα τα απαιτούμενα κονδύλια ώστε να μη συνεχισθεί η ταλαιπωρία των μαθητών και του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού, που ενώ η σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει εδώ κι ένα μήνα δεν γνωρίζουν αν και πότε πρόκειται να ξεκινήσει το πρόγραμμα σίτισης.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης θέτει τα εξής Ερωτήματα στον αρμόδιο Υπουργό:
1.    Η σίτιση των μαθητών μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων ανήκει στους Δήμους ή στις Περιφέρειες;
2.    Τι θα γίνει με την σίτιση των μαθητών κατά την εφετινή σχολική χρονιά; Πότε θα δοθούν τα απαιτούμενα κονδύλια και σε ποιον φορέα για να υλοποιήσει το πρόγραμμα;
           

·         Παρέμβαση Κοντογιάννη για τις αποζημιώσεις από το χαλάζι

            Την άμεση ενεργοποίηση του ΕΛΓΑ για την καταγραφή των ζημιών, ώστε στη συνέχεια να χορηγηθούν αποζημιώσεις στους πληγέντες ελαιοπαραγωγούς ζητεί με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου