Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Στη Βουλή οι ελλείψεις σε ΕΠΑΛ και Μουσικό Σχολείο

Σε νέα παρέμβαση προς τον Υπουργό Παιδείας για τις ελλείψεις σε καθηγητές στα ΕΠΑΛ και στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού προέβη ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης, με Ερώτηση και Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή.
Ως προς το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού, ο Γιώργος Κοντογιάννης διαβίβασε την  επιστολή του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Χρήστου Αντωνόπουλου, στην οποία καταγράφονται αναλυτικά τα κενά που υπάρχουν σε ώρες διδασκαλίας, τα οποία ξεπερνούν τις 206 ώρες την εβδομάδα, και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να παρέμβει άμεσα, καθώς ήδη έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ακόμα οι καθηγητές συγκεκριμένων ειδικοτήτων δεν έχουν αναλάβει τα καθήκοντά τους.
Παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν και τα ΕΠΑΛ της Ηλείας, όπου παρουσιάζονται ελλείψεις σε καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων όπως υγείας. Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Κοντογιάννης κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, ζητώντας να προσληφθούν άμεσα ωρομίσθιοι προκειμένου να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου