Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

H πολιτεία έχει εγκαταλείψει την Ηλεία




            Για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ηλεία και τα οποία όχι απλά δεν επιλύονται αλλά πολλαπλασιάζονται κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή προς τους Υπουργούς Υποδομών και Αγροτικής Ανάπτυξης ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης.
            Ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης στην Αναφορά του διαβίβασε την επιστολή της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων του Νομού Ηλείας, με την οποία εκφράζεται η αγωνία του εν λόγω κλάδου σχετικά με τα προβλήματα που εντοπίζονται στην εκτέλεση μεγάλων έργων για το Νομό μας όπως η Ολύμπια Οδός και το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.

            Ο Γιώργος Κοντογιάννης, ο οποίος πρόσφατα απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό στην οποία καταγράφονται όλα τα μεγάλα ζητήματα της Ηλείας, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην ανάγκη να στηριχθεί ο Νομός μας και να γίνει επιτέλους πράξη το Σχέδιο Ανασυγκρότησης, το οποίο ενάμιση χρόνο μετά την εξαγγελία του παραμένει μια μεγαλόσχημη υπόσχεση, για την  υλοποίηση της οποίας δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Αντιθέτως είναι εμφανής η προσπάθεια της Κυβέρνησης να ματαιώσει έργα που έχουν δρομολογηθεί, οδηγώντας έτσι τους πολίτες της Ηλείας στην οικονομική καταστροφή και την απομόνωση.  
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου