Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Να διασφαλιστεί το μέλλον των ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ-ΜΕΑ



Την διασφάλιση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, μέσω της ένταξης του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» στο «ΣΕΣ 2014-2020» ζητά ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Εργασίας.
Στην Αναφορά του ο Γιώργος Κοντογιάννης διαβίβασε την επιστολή του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, στην οποία διατυπώνονται σειρά ερωτημάτων σχετικά με το μέλλον, την επαρκή και έγκαιρη χρηματοδότηση του θεσμού καθώς και τη διατήρηση των θέσεων των εργαζόμενων.
Ο Ηλείος Βουλευτής, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρουν τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, επισημαίνει προς τους αρμόδιους Υπουργούς την ανάγκη να ενταχθούν στο νέο πακέτο χρηματοδότησης από την Ε.Ε. για την περίοδο 2014-2020, χωρίς να υπάρξει όμως κενό χρηματοδότησης για το διάστημα από τη λήξη της εφετινής περιόδου έως την έναρξη της νέας προγραμματικής περιόδου (μέσα 2015).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου