Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Περιοδεία στη Ζάκυνθο



Αποσπάσματα από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε προς τα ΜΜΕ της Ζακύνθου ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Γ. Κοντογιάννης και το ρεπορτάζ του ΕΡΖ.

Ο κ. Κοντογιάννης απαντώντας σε ερωτήσεις τόνισε ότι , η Δημοκρατική Συμμαχία, πάει κόντρα στο ρεύμα και την υπάρχουσα νοοτροπία, θίγοντας συμφέροντα, δεδομένου ότι από την αρχή μιλούσε για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές για να βγει η χώρα από την κρίση και δικαιώνεται τώρα από τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις που προβάλλει η τρόικα, διευκρινίζοντας,
ωστόσο, ότι η Δημοκρατική Συμμαχία, είναι αντίθετη με νέους φόρους και περαιτέρω περικοπή μισθών και συντάξεων, ζητώντας συμμετοχή όλων στις θυσίες, πάταξη της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας, παροχή κινήτρων για επενδύσεις και αναπτυξιακά μέτρα.
Απαντώντας σε ερώτηση της ΕΡΑ, τόνισε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου, με συγκεκριμένες, όμως, προτάσεις, ενώ, συμμερίζεται την οργή του κόσμου και παράλληλα, αντιλαμβάνεται ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα έχει πεθάνει.
Αναφερόμενος στη Ζάκυνθο, μεταξύ άλλων ο κ. Κοντογιάννης, επισήμανε ότι το νησί διαθέτει τεράστιες δυνατότητες που παραμένουν αναξιοποίητες καθώς και ότι δεν διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές, λόγω αδιαφορίας από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, ενώ, πρόσθεσε ότι πήρε αρκετό υλικό από τους τοπικούς φορείς, προκειμένου τόσο ο ίδιος όσο και η Δημοκρατική Συμμαχία να κάνουν ότι μπορούν σε επίπεδο βουλής και αρμόδιων υπουργείων, για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου