Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Περιοδεία στη Ζάκυνθο




Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου επισκέφθηκε την Ζάκυνθο το απόγευμα  ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Γιώργος Κοντογιάννης.
Στις 7.30 συναντήθηκε με τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας στο γραφείο του κόμματος.Στη συνέχεια στις 8.30 παρουσία πλήθους μελών του κόμματος έγινε η κοπή της Πρωτοχρωνιάτικης πίτας.
Το Σάββατο ο κ. Κοντογιάννης στις 10 συναντήθηκε με τον διοικητή του Νομαρχιακού Νοσοκομείου, με το σύλλογο των εργαζομένων και το σύλλογο των ιατρών του Νοσοκομείου.
Ο βουλευτής άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που υπάρχουν, ενημέρωσε για παρεμβάσεις που έχουν γίνει από την Δημοκρατική Συμμαχία και για το θέμα του νέου Νοσοκομείου και για άλλα θέματα υγείας. Ζήτησε από τους εργαζομένους και τους ιατρούς να τον ενημερώσουν για οποιοδήποτε σημαντικό θέμα κρίνουν ότι θα έπρεπε να υπάρξει κοινοβουλευτική παρέμβαση.
Στις 10.30 συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου.Αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και ειδικότερα τον εμπορικό κόσμο της Ζακύνθου, ενημέρωσε για τις θέσεις του κόμματος που έχουν σχέση με την οικονομία, τα φορολογικά και γενικότερα για τον ιδιωτικό τομέα για τον οποίο η Δημοκρατική Συμμαχία πιστεύει ότι είναι η μόνη ελπίδα για την ανάκαμψη της οικονομίας.
Στη συνέχεια ο κ. Κοντογιάννης επισκέφθηκε την ΄Ενωση Γεωργικών Συνεταιρισμών όπου συναντήθηκε με το Δ.Σ. και τον Διευθυντή. Τα τοπικά προιόντα και η προώθησή τους ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης.Ο βουλευτής μεταξύ άλλων πρότεινε την δημιουργία εκθετηρίου-πωλητηρίου στην πόλη όπου είναι και η "είσοδος" στην Ζάκυνθο για κάθε επισκέπτη.
Τελευταία συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 11.30 στο Επιμελητήριο. Εκεί ενημερώθηκε από την νέα και την παλιά διοίκηση για τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου και ειδικότερα τα προβλήματα της Ζακύνθου λόγω παντελούς έλλειψης υποδομών. Η στήριξη των επαγγελματιών είναι το μέλλον της χώρας και η μόνη διέξοδος από την κρίση τόνισε ο κ.Κοντογιάννης.
Στις 12.30 ο κ.Κοντογιάννης έδωσε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου