Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Αδίκημα δεν είναι μόνο η εξαγορά βουλευτών αλλά και η εκτόξευση λάσπης (το άρθρο δημοσιεύθηκε στο site: apopseis.gr)


Όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί εξαγοράς βουλευτών μέσω facebook και κουμπαράδων που γεμίζουν μέσω… «δίσκων» που βγαίνουν σε γαμήλιες τελετές, μπορεί με το πρώτο άκουσμα να δημιουργούν θυμηδία, αλλά στην πραγματικότητα είναι άκρως επικίνδυνα.
Μέσα στο γενικό κλίμα απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών που δημιούργησε η κρίση, τώρα ήλθαν να προστεθούν και οι επικρίσεις περί πιθανού χρηματισμού Βουλευτών στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν οι 180 ψήφοι για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
 Όποιος βουλευτής τάσσεται υπέρ της εκλογής Προέδρου και προέρχεται από κάποιο από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης ή από τις τάξεις των ανεξαρτήτων, αυτομάτως κινδυνεύει να κατηγορηθεί ότι «τα πήρε».
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του κ. Μελά, ο οποίος τόλμησε να πει ότι θα σκεφθεί τι θα ψηφίσει όταν θα έλθει η ώρα της ψηφοφορίας, και η απόφασή του θα εξαρτηθεί από το εθνικό και όχι από το κομματικό συμφέρον. Αυτομάτως,............

(πατήστε εδώ για να διαβάσετε το άρθρο):
http://apopseis.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=751:%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B7-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CE%BE%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%AC%CF%83%CF%80%CE%B7%CF%82&Itemid=53

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου