Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Απάντηση Γ. Κοντογιάννη στις δηλώσεις Λιατσή



Ο Βουλευτής Ηλείας και πρώην υφυπουργός κ. Γιώργος Κοντογιάννης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Ο Αξιότιμος Δήμαρχος Πύργου με τις χθεσινές δηλώσεις του ξέφυγε από τον θεσμικό του ρόλο και αδικεί τον εαυτό του.
            Με αφορμή την… αδιαφορία που καταλόγισε στους Βουλευτές, πλην ενός, για το ζήτημα των απορριμμάτων, σε ό,τι με αφορά έχω να επισημάνω τα εξής:
            Το προσωπικό μου ενδιαφέρον για την επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων που μαστίζει την πρωτεύουσα του νομού αλλά και ολόκληρη την Ηλεία, μπορούν να το επιβεβαιώσουν η προηγούμενη δημοτική αρχή, αλλά και στελέχη της σημερινής, ιδιαιτέρως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος με τον οποίο επανειλημμένως ήλθα σε επαφή αναζητώντας λύση.
            Αποκορύφωμα δε, ήταν το ραντεβού που έκλεισα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Ντινόπουλο (14 Οκτωβρίου 2014), για το οποίο είχε γίνει
προεργασία τόσο για την αντιμετώπιση του προβλήματος όσο και για τη μείωση του τιμολογίου στην μεταφορά απορριμμάτων σε άλλες περιοχές. Το ραντεβού όμως ματαιώθηκε με παρέμβαση του Δημάρχου.
            Κατόπιν τούτου, φυσικό ήταν για να ασχοληθώ με οποιοδήποτε θέμα που έχει σχέση με πρόβλημα του Δήμου Πύργου και ειδικά με το συγκεκριμένο, να αναμένω πρώτα ανάλογο αίτημα του κ. Δημάρχου, αφού με την παρέμβασή του στο ζήτημα του ραντεβού με τον κ. Ντινόπουλο, κατέστησε σαφές ότι δεν επιθυμούσε τη συνεργασία μου στην επίλυση του προβλήματος.
            Συνεπώς το να καταλογίζει ευθύνες για αδιαφορία σε κάποιον που δεν δέχθηκε τη βοήθειά του όταν αυτοβούλως του την προσέφερε, κινείται εκτός λογικής.
            Σε κάθε περίπτωση όλοι οι θεσμικοί φορείς του Νομού γνωρίζουν ότι στα 11 χρόνια που εκλέγομαι Βουλευτής, είμαι πάντα στη διάθεσή τους για την προώθηση των ζητημάτων που μου θέτουν και αφορούν τα συμφέροντα των πολιτών της Ηλείας. Το ίδιο, φυσικά, πιστεύω ότι πράττουν και οι υπόλοιποι βουλευτές.
            Αυτά… προς το παρόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου