Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση αποστράτων με Κοντογιάννη Με αντικείμενο την ανάπτυξη της Ηλείας

Επίσκεψη στα γραφεία της Ένωσης αποστράτων του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης κ. Γιώργος Κοντογιάννης με αφορμή τη λειτουργία του παραρτήματος της Ένωσης στον Πύργο.
Ο πρώην Υφυπουργός συζήτησε με τους αποστράτους προβλήματα που αφορούν τον κλάδο των ενστόλων αλλά και ζητήματα που αφορούν στην προβολή του Νομού και ιδιαίτερα των λιμένων Κατακόλου και Κυλλήνης. Εκτίμηση του κ. Κοντογιάννη είναι ότι οι απόστρατοι του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού στο Νομό μπορούν με τις γνώσεις και την
εμπειρία τους να συμβάλλουν καθοριστικά στην προβολή του τόπου μας και των τουριστικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει, ενώ πιστεύει ότι οι παρεμβάσεις και οι προτάσεις τους στη βελτίωση της λειτουργίας των δύο μεγάλων λιμανιών θα είναι σημαντικές.
Παράλληλα συζήτησαν προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορούν να προγραμματισθούν ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.
Ο Πρόεδρος του παραρτήματος της Ένωσης κ. Ζώης Υφαντής εκδήλωσε την προθυμία των αποστράτων Πολεμικού Ναυτικού και Λιμενικού να συμβάλλουν σε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει την Ηλεία και καθιστά πιο λειτουργικούς τους λιμένες της.
Στη συνάντηση ήταν επίσης παρόντες οι κ.κ. Κώστας Τριβιζάς (Αντιπρόεδρος), Βλάσσης Μπεντεβής (Ταμίας), Αναστάσιος Αράπογλου (Γραμματέας), Αλεξάνδρα Κουτσούνη (Υπ. Δημοσίων Σχέσεων) και Νικόλαος Σταθόπουλος (μέλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου