Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Να καλυφθούν όλα τα κενά στο Νοσοκομείο Πύργου



           
Να καλυφθούν όλα τα κενά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Πύργου ζητεί για άλλη μια φορά με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης.
            Στην Αναφορά του ο Γιώργος Κοντογιάννης διαβίβασε την επιστολή του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας (Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου) στην οποία καταγράφονται αναλυτικά όλες οι ελλείψεις σε προσωπικό στην παθολογική, χειρουργική και καρδιολογική κλινική, καθώς και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και Μεσογειακής Αναιμίας.

            Ο Ηλείος Βουλευτής επισημαίνει την ανάγκη να υπάρξουν άμεσες ενέργειες από το Υπ. Υγείας, καθώς η υφιστάμενη κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τους ασθενείς όσο και για το προσωπικό, το οποίο με αυταπάρνηση προσπαθεί υπό αντίξοες συνθήκες να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πολίτες της Ηλείας.
            Τέλος ο Γιώργος Κοντογιάννης επισημαίνει για πολλοστή φορά την ανάγκη να ενισχυθούν με προσωπικό τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της Ηλείας, καθώς σχεδόν σε όλα παρουσιάζονται μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και πως παρά τους περιορισμούς που υπάρχουν στις προσλήψεις, είναι αναγκαίο να βρεθεί κάποια φόρμουλα που θα εξαιρέσει τον τομέα της υγείας από τους περιοριστικούς κανόνες που ισχύουν για το Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου