Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Δήλωση κ.Γιώργου Κοντογιάννη για το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πύργου



       Το Νοσοκομείο του Πύργου πρέπει να αποτελέσει πυρήνα διασφάλισης της υγείας των κατοίκων της Ηλείας, αλλά και των χιλιάδων τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο τον τόπο μας. Η παροχή υψηλών υπηρεσιών στον τομέα της υγείας αποτελεί μια από τις βασικές υποδομές στην ανάπτυξη του τουρισμού. Δυστυχώς μέχρι σήμερα η πολιτεία αντί να βελτιώνει, χρόνο με το χρόνο χειροτερεύει τις συνθήκες λειτουργίας του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Πύργου.

       Χρέος της νέας πολιτικής ηγεσίας είναι να δει εξαρχής τις ανάγκες στον τομέα της υγείας του Νομού, να συντάξει νέο, πιο αποτελεσματικό, πιο λειτουργικό και πιο ασφαλές για την υγεία των κατοίκων και των τουριστών υγειονομικό χάρτη, αξιοποιώντας όμως στο έπακρο και με ενιαίο συντονισμό τις υπάρχουσες υγειονομικές μονάδες και το εξαιρετικό επιστημονικό και διοικητικό δυναμικό του Νομού μας.
       Και στη νέα Κοινοβουλευτική περίοδο οι πρώτες Ερωτήσεις που κατέθεσα αφορούν στα προβλήματα του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Πύργου και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο Νομό και διαβεβαιώνω τους συντοπίτες μου ότι το ζήτημα αυτό αποτελεί μια από τις προτεραιότητές μου, αφού η εξασφάλιση παροχής υπηρεσιών υγείας στο λαό, είναι το τελευταίο ζήτημα που πρέπει να επηρεάζει η οικονομική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου