Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Επιστολή για τις εκλογές της 6ης Μαϊου


Φίλε/Φίλη,

Σου απευθύνω την επιστολή αυτή σκεπτόμενος το πόσο κρίσιμη είναι η επιλογή σου της 6ης Μαΐου, αφού από την ψήφο σου θα εξαρτηθεί το μέλλον και η πορεία της χώρας. 
Εκλέγομαι Βουλευτής από το 2004 στην Ηλεία και ακολούθησα την Ντόρα Μπακογιάννη στη Δημοκρατική Συμμαχία γιατί μαζί έχουμε τη δύναμη, την τόλμη, αλλά και τη γνώση να ανατρέψουμε πρακτικές που οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή τραγωδία. Δίνω την εκλογική μου μάχη γιατί πιστεύω ότι όλοι οι πολιτικοί αυτή την κρίσιμη περίοδο πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να συνεργαστούμε και να προτάξουμε το λαό και την πατρίδα μας, έναντι οιουδήποτε άλλου προσωπικού ή κομματικού συμφέροντος.
Έχω 32 χρόνια ένσημα στη μάχιμη δημοσιογραφία.
Δεν κληρονόμησα ούτε πολιτική, ούτε οικονομική περιουσία και ως υφυπουργός Απασχόλησης, το 2009, σεβάσθηκα το δημόσιο χρήμα και δεν έδωσα ψεύτικες υποσχέσεις.
Ήταν τιμή για μένα η πρόταση της Ντόρας Μπακογιάννη να κατέλθω υποψήφιος για πρώτη φορά στη Β’ Αθηνών. Αποδέχθηκα την πρόταση όχι μόνο για να ενισχύσω την εκλογική προσπάθεια της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Ελλάδος, αλλά και για να συμβάλω στην επίλυση των προβλημάτων της, τα οποία γνωρίζω και ζω καθημερινά. Στόχος μου είναι να σταθώ στο πλευρό της κοινωνίας αλλά και της ελληνικής οικογένειας που βιώνουν δύσκολες στιγμές.
Στον όμορφο αγώνα που δίνω σε καλώ στο πλευρό μου και δεσμεύομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να οικοδομήσουμε μια καλύτερη, πιο ασφαλή και οικονομικά ανεξάρτητη Ελλάδα.



                                                  Όλοι μαζί μπορούμε,    

                                           Γιώργος Κοντογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου